Skip to content

Aannemer totaalrenovatie

AANNEMER TOTAALRENOVATIE

Group Limas is uw aannemer voor een totaalrenovatie. We hebben alle expertises in huis voor een snelle en vakkundige verbouwing. Daarbij werken we altijd binnen uw budget en de afgesproken termijnen. Vraag snel naar de mogelijkheden voor uw project.

Klanten in 4 landen gingen u voor
99

Wat doet de aannemer bij uw totaalrenovatie?

Bij een renovatie zijn de voorbereiding, planning en de vakkundige uitvoering van de werkzaamheden cruciaal. Daarom is het aangewezen om een ervaren aannemer in te schakelen voor uw totaalrenovatie. Als aannemer begeleiden we u bij iedere fase van de verbouwingen. Daarbij worden er voor iedere fase duidelijke plannen gemaakt. Vervolgens zorgen we ervoor dat alles binnen uw budget en binnen de afgesproken termijnen wordt uitgevoerd. Daarbij heeft u tijdens de werkzaamheden maar één aanspreekpunt voor al uw vragen.

AANNEMER TOTAALRENOVATIE

Ontdek onze expertises

Als gespecialiseerde aannemer in totaalrenovaties beschikken we over diverse expertises. Denk hierbij aan dakwerken, schilderwerken en vochtbestrijding. We bekijken samen met u de nodige werkzaamheden en zorgen voor de geschikte oplossing binnen uw budget. Daarbij ontvangt u altijd de nodige garanties. Bent u benieuwd hoe wij te werk gaan voor uw totaalrenovatie? Heeft u vragen over onze dienstverlening? We helpen u graag verder als u belt naar +32(0)3 298 01 01.

Offerte aanvragen?

Vul hier alle velden in, wij contacteren u zo spoedig mogelijk en bezorgen u onze offerte