Cleaning services

Limas facilities is dé specialist in cleaning services, waarbij een brandschoon bedrijf bijdraagt aan een positief imago. Ons toegewijde team van schoonmaakspecialisten staat paraat om een uitgebreid scala aan schoonmaaktaken tot in de puntjes te verzorgen.

Ons uitgebreid aanbod aan Cleaning Services:

Bij Limas facilities geniet u altijd van een service op maat. In samenspraak met u inventariseren we uw behoeften en bieden we passende oplossingen aan. Wat uw keuze voor cleaning services ook is, bij ons heeft u één centraal aanspreekpunt voor al uw vragen. Ontdek hieronder een selectie van onze diensten:

Industrieel onderhoud

Voor een continue efficiëntie en productiviteit van uw bedrijf is regelmatig onderhoud van industriële installaties essentieel. Onze deskundigen staan klaar voor zowel klein als groot onderhoud, om ervoor te zorgen dat uw bedrijfsinstallaties in topconditie blijven.

Schoonmaak

Een schone werkomgeving bevordert het welzijn. Ons team staat klaar om u te ondersteunen bij het handhaven van netheid en orde. Samen stellen we een schoonmaakplan op dat perfect aansluit bij de behoeften van uw bedrijf. Kies voor een verzorgde werkomgeving met onze professionele schoonmaakdiensten.

Tapijtreiniging

Geef uw tapijt de aandacht die het verdient! Onze tapijtreinigingsservice zorgt voor een grondige reiniging met hoogwaardige producten, waardoor uw tapijt weer zo goed als nieuw wordt. Laat vuile voetafdrukken vergeten en geniet van een fris en vernieuwd tapijt dankzij onze efficiënte aanpak.

Dieptereiniging

Geef uw ruimtes een grondige opfrisbeurt met onze dieptereinigingsservice. Onze experts zijn gespecialiseerd in het reinigen van sanitair, afzuigsystemen en ventilatie. Vertrouw op onze vakkennis voor een perfect uitgevoerde dieptereiniging die uw omgeving weer fris en hygiënisch maakt.

Glaswas

Laat uw bedrijf stralen met heldere ramen dankzij onze glaswasservice. Onze cleaning experts zorgen voor regelmatige en grondige reiniging van uw ramen. Geniet van een transparante en uitnodigende omgeving voor een positieve indruk op uw klanten en medewerkers.

Housekeeping

Optimaliseer de gastervaring in uw hotel met onze gespecialiseerde housekeeping. Wij bieden niet alleen uitmuntende schoonmaakdiensten binnen het hotel, maar nemen ook de verantwoordelijkheid voor het onderhoud en de renovatie van het gebouw. Vertrouw op ons voor een vlekkeloze en gastvrije ambiance.

Anderen bekeken ook