Dieptereiniging

DIEPTEreiniging DOOR LIMAS FACILITIES: grondige zuivering voor een frisse werkomgeving

Een dieptereiniging is de sleutel tot het behouden van een hygiënische en gezonde werkomgeving. Limas Facilities, als expert in professionele schoonmaakdiensten, biedt dieptereiniging aan als een effectieve methode om diverse ruimtes in uw bedrijf grondig te reinigen. Hierbij gaan we verder dan de oppervlakte, waardoor onzichtbaar vuil en bacteriën worden verwijderd.

WAT HOUDT DIEPTEREINIGING IN?

Dieptereiniging is een uitgebreide en intensieve schoonmaakmethode die verder gaat dan de reguliere reiniging. Onze ervaren schoonmaakexperts richten zich op het reinigen van moeilijk bereikbare en vaak verwaarloosde gebieden. Dit omvat het grondig reinigen van sanitair, afzuigsystemen, en ventilatiesystemen.

MAAK EEN AFSPRAAK

…voor al uw facilitaire behoeften

ONZE AANPAK

1. Diepgaande inspectie:

We beginnen met een grondige inspectie van de te reinigen gebieden om de specifieke behoeften en problemen vast te stellen.

2. Aangepaste reinigingsmethoden:

Afhankelijk van het type oppervlak en de aard van het vuil, passen we aangepaste reinigingsmethoden toe voor optimale resultaten.

3. Gebruik van professionele apparatuur:

Limas facilities maakt gebruik van geavanceerde apparatuur en hoogwaardige reinigingsmiddelen om een diepgaande en effectieve reiniging te garanderen.

4. Veiligheid en milieubewustzijn:

Onze schoonmaakprocessen zijn niet alleen gericht op efficiëntie, maar ook op veiligheid en milieubewustzijn. We houden rekening met gezondheids- en milieunormen bij het selecteren van reinigingsmiddelen.

DIENSTEN ONDER DIEPTEREINIGING BIJ LIMAS FACILITIES

  • Sanitair reinigen: grondige reiniging van toiletten, urinoirs en wastafels om hygiëne te waarborgen.
  • Afzuigsystemen en ventilatieschoonmaak: verwijdering van stof, vuil en allergenen om de luchtkwaliteit te verbeteren.
  • Ontgeuring en ontsmetting: neutraliseren van onaangename geuren en desinfecteren van oppervlakken.
  • Dieptereiniging van keukenapparatuur: reiniging van ovens, fornuizen en andere keukenapparatuur voor voedselbereiding.
  • Tapijt- en vloerreiniging: grondige reiniging van tapijten en vloeren om vuil, vlekken en allergenen te verwijderen.

VOORDELEN VAN DIEPTEREINIGING

1. Verbeterde hygiëne:

Dieptereiniging verwijdert diepgeworteld vuil en bacteriën, waardoor de algehele hygiëne wordt verbeterd.

2. Verlengde levensduur:

Door regelmatige dieptereiniging wordt de levensduur van apparatuur en oppervlakken verlengd.

3. Gezondere werkomgeving:

Vermindering van allergenen en ziektekiemen draagt bij aan een gezondere werkplek

 

Kies voor Limas facilities voor een professionele dieptereiniging en ervaar een schone en frisse werkomgeving. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een offerte op maat. Limas facilities, uw partner voor diepgaande reinigingsoplossingen.

Support & services

Een oplossing voor elk probleem.

Kernwaarden Group Limas

Customise

Ontvang op maat gemaakte facilitaire oplossingen met Group Limas. Onze experts analyseren en vertalen uw unieke behoeften en wensen naar praktische oplossingen. Maak uw omgeving bijzonder met onze op maat gesneden dienstverlening. Ontdek hoe wij uw facilitaire uitdagingen aanpakken.

24/7 support & desk

Ervaar ongeëvenaarde 24/7 ondersteuning met Group Limas. Onze experts analyseren, pakken aan en lossen problemen snel op, dag en nacht, 365 dagen per jaar. Vertrouw op onze toegewijde support om uw uitdagingen in no-time op te lossen.

Supervise

Group Limas superviseert elk Facilityship met toegewijde ondersteuning van onze supportdesk. Onze dienstverlening gaat verder dan implementatie; we waarborgen voortdurende monitoring en bewaking van uw oplossingen. Vertrouw op ons voor uitgebreide en continue supervisie van uw facilitaire behoeften.

Tijdkritisch

Group Limas excelleert in tijdgevoelige opdrachten waar het startmoment, de duur en deadlines cruciaal zijn. Onze vakmensen implementeren altijd duurzame en hoogwaardige oplossingen. Vertrouw op ons voor tijdige en kwalitatieve uitvoering van uw projecten.

Anderen bekeken ook