HVAC

EFFICIËNTE KLIMAATBEHEERSING MET LIMAS FACILITIES

Limas facilities staat voor meer dan alleen faciliteitenbeheer; we bieden complete oplossingen, inclusief professionele HVAC-services. Of het nu gaat om verwarming, ventilatie of airconditioning, wij zorgen voor een optimaal klimaat in uw bedrijfsomgeving.

MAAK EEN AFSPRAAK

…voor al uw facilitaire behoeften

Welke HVAC-diensten bieden we u aan?

 1. Duurzame Energiebronnen: Limas facilities adviseert en implementeert alternatieve, duurzame energiebronnen om uw bedrijf efficiënter te maken.
 2. Verwarmingssystemen: wij installeren en onderhouden diverse verwarmingssystemen, waaronder gas-, stookolie- en elektrische verwarming.
 3. Ventilatieoplossingen: onze experts zorgen voor optimale luchtbehandeling en ventilatie, essentieel voor een gezonde werkomgeving.
 4. Airconditioning: Limas facilities biedt installatie, reparatie en onderhoud van airconditioningsystemen voor een aangename temperatuur, het hele jaar door.
 5. Stoominstallaties: voor bedrijven die stoom nodig hebben, verzorgen wij betrouwbare stoominstallaties op maat.
 6. Automatische regeling en elektrotechniek: onze diensten omvatten geavanceerde automatische regelsystemen en elektrotechnische oplossingen voor efficiënte klimaatregeling.
 7. Gebouwbeheersystemen: Limas facilities implementeert geavanceerde gebouwbeheersystemen voor een geïntegreerde aanpak van uw bedrijfsomgeving.
 8. Ventilatie voor parkings en brandbeveiliging: wij voorzien parkeervoorzieningen van ventilatie en implementeren systemen voor rookafzuiging en brandbeveiliging.

WAAROM KIEZEN VOOR UITVOERING DOOR LIMAS FACILITIES?

 1. Deskundig team: ons team van HVAC-professionals heeft de kennis en ervaring om aan al uw klimaatbehoeften te voldoen.
 2. Energie-efficiëntie: Limas facilities streeft naar energiezuinige oplossingen om de ecologische voetafdruk te minimaliseren.
 3. Aangepaste dienstverlening: wij begrijpen dat elk bedrijf unieke HVAC-behoeften heeft en bieden daarom op maat gemaakte oplossingen.
 4. Onderhoud en reparatie: naast installatie bieden wij regelmatig onderhoud en snelle reparaties om maximale prestaties te garanderen.
 5. Focus op comfort en productiviteit: een goed geregeld binnenklimaat draagt bij aan het comfort en de productiviteit van uw werknemers.

Vertrouw op Limas facilities voor hoogwaardige HVAC-diensten die de temperatuur, luchtkwaliteit en efficiëntie van uw bedrijf optimaliseren.

Support & services

Een oplossing voor elk probleem.

Kernwaarden Group Limas

Customise

Ontvang op maat gemaakte facilitaire oplossingen met Group Limas. Onze experts analyseren en vertalen uw unieke behoeften en wensen naar praktische oplossingen. Maak uw omgeving bijzonder met onze op maat gesneden dienstverlening. Ontdek hoe wij uw facilitaire uitdagingen aanpakken.

24/7 support & desk

Ervaar ongeëvenaarde 24/7 ondersteuning met Group Limas. Onze experts analyseren, pakken aan en lossen problemen snel op, dag en nacht, 365 dagen per jaar. Vertrouw op onze toegewijde support om uw uitdagingen in no-time op te lossen.

Supervise

Group Limas superviseert elk Facilityship met toegewijde ondersteuning van onze supportdesk. Onze dienstverlening gaat verder dan implementatie; we waarborgen voortdurende monitoring en bewaking van uw oplossingen. Vertrouw op ons voor uitgebreide en continue supervisie van uw facilitaire behoeften.

Tijdkritisch

Group Limas excelleert in tijdgevoelige opdrachten waar het startmoment, de duur en deadlines cruciaal zijn. Onze vakmensen implementeren altijd duurzame en hoogwaardige oplossingen. Vertrouw op ons voor tijdige en kwalitatieve uitvoering van uw projecten.

Anderen bekeken ook