Project services

Bij Limas facilities begrijpen we dat elk project uniek is en zijn eigen uitdagingen en doelstellingen heeft. Daarom bieden wij op maat gemaakte project services aan die voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten. Of het nu gaat om een kleine renovatie of een groot bouwproject, wij staan klaar om u te helpen bij het realiseren van uw projectdoelen.

Totaalprojecten

Droomt u van een volledige woningrenovatie, maar schrikt u terug voor de kosten en moeite? Limas facilities neemt uw volledige project op zich. Van renovaties tot bouwprojecten, wij verlichten uw last en zorgen voor een vlotte, zorgeloze uitvoering. Uw project, onze toewijding.

RENOVATIES

Of het nu gaat om structurele aanpassingen of een frisse nieuwe look, onze vakmensen staan paraat voor de renovaties die u nodig heeft. Laat ons u helpen met vakkundig uitgevoerde werkzaamheden.

Bouw

Of het nu gaat om een huisuitbreiding of de bouw van een poolhouse, onze vakmensen staan klaar voor elk project. Geen klus is te klein. Laat ons u helpen met de uitvoering van de benodigde werkzaamheden.

Projectcoördinatie

Wij coördineren nauwkeurig de opslag en het beheer van energie uit alternatieve bronnen, naadloos geïntegreerd met het traditionele elektriciteitsnet. Vertrouw op onze expertise voor een optimaal resultaat.

Anderen bekeken ook