Projectcoördinatie

Waarom is projectcoördinatie handig?

Renovatiewerken kunnen een uitdagende onderneming zijn, met de coördinatie van verschillende taken en partners als een van de grootste hindernissen. Hier komt Project Services in beeld, waar ons gespecialiseerd coördinatieteam ervoor zorgt dat uw project vlot verloopt. Waarom is projectcoördinatie zo waardevol en wat zijn de voordelen voor u als klant

De Grote Waarde van Projectcoördinatie

De grootste valkuil bij veel renovaties is het organiseren van diverse werkzaamheden en partners, vaak binnen beperkte ruimte of tijd. Ons ervaren coördinatieteam behoudt steeds het overzicht en stuurt onze vakmensen doelgericht en efficiënt aan. Onze Project Services-afdeling is bovendien VCA-gecertificeerd, wat betekent dat veiligheid, gezondheid en milieu altijd onze prioriteit hebben.

maak een afspraak

…voor al uw facilitaire behoeften

VOORDELEN VAN PROJECTCOÖRDINATIE

Er zijn talloze voordelen verbonden aan projectcoördinatie, waaronder:
  • Centraal aanspreekpunt: het hele bouwproces wordt vanuit één centraal punt bekeken, waardoor communicatie en afstemming vlot verlopen.
  • Focus op bedrijfsactiviteiten: u kunt zich blijven concentreren op uw core business, terwijl onze experts zich bezighouden met de renovatiewerken.
  • Minimale bouwstress: dankzij onze coördinatie blijft de stress rondom de bouwwerkzaamheden tot een minimum beperkt.

Welke principes streven we na?

Engineering Facilityship

Waardecreatie door toepassing van het principe ‘customise & supervise’. Daarbij staan kernwaarden als continuous improvement en optimalisatie centraal.

Facilitysolving

Wij bieden ondersteunende diensten en producten voor een goede werking van bedrijfsprocessen, met oplossingen voor uiteenlopende vraagstukken.

Tijdkritische service

Onze specialisten staan 24/7 paraat voor dringende diensten, met een snelle en betrouwbare service onder strakke deadlines.

Kortom, onze medewerkers van het team Project Services zorgen voor een gestroomlijnde coördinatie en een zorgeloze renovatie-ervaring. Uw project, onze zorg. Neem vandaag nog contact op voor een efficiënte en deskundige aanpak van uw renovatieproject.

Support & services

Een oplossing voor elk probleem.

Support & services bij particulieren of bedrijven

Allerlei oplossingen voor particulieren of bedrijven.

Kernwaarden Group Limas

Customise

Ontvang op maat gemaakte facilitaire oplossingen met Group Limas. Onze experts analyseren en vertalen uw unieke behoeften en wensen naar praktische oplossingen. Maak uw omgeving bijzonder met onze op maat gesneden dienstverlening. Ontdek hoe wij uw facilitaire uitdagingen aanpakken.

24/7 support & desk

Ervaar ongeëvenaarde 24/7 ondersteuning met Group Limas. Onze experts analyseren, pakken aan en lossen problemen snel op, dag en nacht, 365 dagen per jaar. Vertrouw op onze toegewijde support om uw uitdagingen in no-time op te lossen.

Supervise

Group Limas superviseert elk Facilityship met toegewijde ondersteuning van onze supportdesk. Onze dienstverlening gaat verder dan implementatie; we waarborgen voortdurende monitoring en bewaking van uw oplossingen. Vertrouw op ons voor uitgebreide en continue supervisie van uw facilitaire behoeften.

Tijdkritisch

Group Limas excelleert in tijdgevoelige opdrachten waar het startmoment, de duur en deadlines cruciaal zijn. Onze vakmensen implementeren altijd duurzame en hoogwaardige oplossingen. Vertrouw op ons voor tijdige en kwalitatieve uitvoering van uw projecten.

Anderen bekeken ook