Renovaties

SPECIALIST IN RENOVATIES VOOR EEN VERFRISSENDE TRANSFORMATIE

Bij Limas facilities begrijpen we dat een succesvolle renovatie meer is dan alleen het vernieuwen van een gebouw; het is het herdefiniëren van ruimtes en het creëren van een aangename en functionele omgeving. Met onze uitgebreide expertise en toewijding aan kwaliteit staan wij garant voor renovaties die voldoen aan de hoogste normen.

MAAK EEN AFSPRAAK

…voor al uw facilitaire behoeften

TYPE RENOVATIES DIE WIJ UITVOEREN:

 • Interieur renovaties: onze interieur renovatiediensten omvatten alles van vloer- en wandafwerking tot de installatie van nieuwe apparatuur en voorzieningen. Of het nu gaat om een woning, kantoorruimte of commercieel pand, we streven naar een eigentijdse en functionele transformatie die perfect aansluit bij uw wensen.
 • Structurele aanpassingen: voor renovaties die structurele verbeteringen vereisen, bieden wij professionele oplossingen. Onze experts zijn ervaren in het aanpassen van draagstructuren, het uitvoeren van bouwkundige ingrepen en het verbeteren van de algehele stabiliteit van het gebouw.
 • Gevelrenovaties: geef uw gebouw een modernere uitstraling en verbeter tegelijkertijd de energie-efficiëntie met onze gevelrenovatiediensten. We bieden oplossingen zoals gevelisolatie, gevelbekleding en andere esthetische verbeteringen.
 • Dakrenovaties: bescherm uw woning of bedrijfspand tegen weersinvloeden met onze professionele dakrenovaties. Van het vervangen van beschadigde dakbedekking tot het verbeteren van de isolatie, we zorgen voor een duurzaam en betrouwbaar dak.
 • Kantoorrenovaties: optimaliseer uw kantoorruimte voor een productievere werkomgeving. Onze kantoorrenovatiediensten omvatten indelingswijzigingen, technologische upgrades en de installatie van moderne kantoorapparatuur.
 • Badkamer- en keukenrenovaties: voor woningeigenaren bieden we gespecialiseerde badkamer- en keukenrenovaties. Van het vervangen van sanitair tot het installeren van moderne keukenapparatuur, we creëren ruimtes die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn.
 • Energiezuinige renovaties: bij Limas facilities zetten we ons in voor duurzaamheid. Onze energiezuinige renovaties omvatten het integreren van alternatieve energiebronnen, het upgraden van isolatie en het installeren van energie-efficiënte systemen voor verwarming, ventilatie en airconditioning (HVAC).
 • Restauratie van historische gebouwen: voor liefhebbers van historische panden bieden we gespecialiseerde restauratiediensten. We behouden het karakter en de charme van historische gebouwen terwijl we zorgen voor modern comfort en functionaliteit.

support & services

Een oplossing voor elke renovatie.

ONZE RENOVATIEDIENSTEN IN DETAIL:

 1. Volledige projectanalyse: voordat we aan de slag gaan, voeren we een grondige analyse uit van uw renovatieproject. Hierbij kijken we naar uw specifieke behoeften, budget en tijdschema.
 2. Veelzijdige dienstverlening: Limas facilities biedt een scala aan renovatiediensten, waaronder structurele aanpassingen, interieurvernieuwing, gevelrenovatie en meer. Of het nu gaat om een kantoorruimte, woning, of ander commercieel pand, wij hebben de expertise in huis.
 3. Professioneel advies: onze ervaren professionals staan klaar om u te voorzien van deskundig advies op het gebied van design, materiaalkeuze en duurzame oplossingen. We streven ernaar om uw visie tot leven te brengen met praktische oplossingen.
 4. Strak projectmanagement: bij Limas facilities begrijpen we het belang van tijdige oplevering. Ons deskundige projectmanagementteam zorgt voor een strakke planning en coördinatie, zodat uw renovatie soepel verloopt.
 5. Kwaliteitsborging: we hechten waarde aan duurzaamheid en kwaliteit. Onze renovatieprojecten voldoen aan alle normen en regelgeving, en we streven naar een eindresultaat waar zowel u als wij trots op kunnen zijn.
 6. Flexibiliteit en maatwerk: of u nu een kleine opfrissing nodig heeft of een grootschalige renovatie plant, Limas facilities biedt flexibele oplossingen op maat van uw behoeften.
 7. Samenwerking met Limas @home: als onderdeel van Group Limas hebben we toegang tot gespecialiseerde vakmensen van Limas @home, waardoor we een breed scala aan renovatiediensten kunnen aanbieden.

Met Limas facilities heeft u toegang tot een deskundig team dat elke renovatie met toewijding benadert. Neem contact met ons op voor een consult en ontdek hoe wij uw renovatieproject tot leven kunnen brengen. Uw visie, onze renovatie-expertise!

Kies Limas facilities voor uw renovatieproject en ervaar een transformatie die uw verwachtingen overtreft. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of vraag een offerte aan. Uw renovatie, onze expertise!

Anderen bekeken ook