Property management services

Property & facility management services

Limas support, gespecialiseerd in facility en property management, vormt een integraal onderdeel van Group Limas. Onze missie is het ontzorgen van klanten door het leveren van duurzame en hoogwaardige property en facility management services. Als overkoepelende afdeling streven we ernaar om een helder aanspreekpunt te zijn voor bouw, onderhoud, bescherming, optimalisatie en beheer van onroerend goed. Met verschillende divisies, elk met hun eigen expertise, en de efficiënte werking van onze Control Room en servicedesk, bieden we een continue meerwaarde en 24/7 ontzorging.

MAAK EEN AFSPRAAK

…voor al uw facilitaire behoeften

Wat kunnen we voor u betekenen?

ONZE DIENSTEN

Onze uitgebreide diensten omvatten onder andere telefonische ondersteuning, uitvoering van opdrachten, neutrale offerte analyse en advies, order support, status- en contractmanagement, evenals financiële, administratieve, operationele en duurzaamheidsaspecten. Onze supportmedewerkers streven ernaar u snel en efficiënt te helpen met al uw vragen en problemen.

ons doel: uw ontzorgen, uw vastgoed beschermen en optimaliseren

Wij hebben een duidelijk doel voor ogen: u ontzorgen door bescherming, waardebehoud en waardecreatie voor uw vastgoed. Binnen ons team wordt u een Single Point of Contact (SPOC) aangewezen. Wij  bieden maatwerk, combineren generalistische en specialistische kennis, en hanteren een performant beheerssysteem. Met zowel eigen als externe diensten streven we naar kostenefficiëntie en duurzaamheid.

Hoe gaan we te werk?

Ons werkproces begint met het stellen van een exacte diagnose ter plaatse, gevolgd door het bepalen van een strategie en plan van aanpak. Onze ervaren vakmensen dringen snel door tot de essentie van problemen en bieden doelgerichte oplossingen. We sturen bij indien nodig om ervoor te zorgen dat alles onder controle is voordat we een werf of project verlaten. Door voortdurend te leren van elk project, streven we naar verbetering en optimalisatie, zodat onze klanten altijd de vruchten plukken van onze expertise en ervaring.

Kortom, Limas support staat garant voor professioneel, betrouwbaar en doeltreffend property en facility management, waarbij uw tevredenheid en succes onze hoogste prioriteit zijn. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar hoe wij uw vastgoed kunnen laten excelleren.

Property & facility management services

Een oplossing voor elk probleem.

Kernwaarden Group Limas

Customise

Ontvang op maat gemaakte facilitaire oplossingen met Group Limas. Onze experts analyseren en vertalen uw unieke behoeften en wensen naar praktische oplossingen. Maak uw omgeving bijzonder met onze op maat gesneden dienstverlening. Ontdek hoe wij uw facilitaire uitdagingen aanpakken.

24/7 support & desk

Ervaar ongeëvenaarde 24/7 ondersteuning met Group Limas. Onze experts analyseren, pakken aan en lossen problemen snel op, dag en nacht, 365 dagen per jaar. Vertrouw op onze toegewijde support om uw uitdagingen in no-time op te lossen.

Supervise

Group Limas superviseert elk Facilityship met toegewijde ondersteuning van onze supportdesk. Onze dienstverlening gaat verder dan implementatie; we waarborgen voortdurende monitoring en bewaking van uw oplossingen. Vertrouw op ons voor uitgebreide en continue supervisie van uw facilitaire behoeften.

Tijdkritisch

Group Limas excelleert in tijdgevoelige opdrachten waar het startmoment, de duur en deadlines cruciaal zijn. Onze vakmensen implementeren altijd duurzame en hoogwaardige oplossingen. Vertrouw op ons voor tijdige en kwalitatieve uitvoering van uw projecten.

Anderen bekeken ook