Groenonderhoud

GROENONDERHOUD: uw imago in bloei

Groenonderhoud gaat verder dan enkel gebouwen onderhouden; het omvat ook het groen op uw terrein, wat bijdraagt aan het imago van uw bedrijf. Ons Maintenance Services-team neemt deze taak met toewijding op zich. Van grasmaaien tot hagensnoeien, wij zorgen ervoor dat uw buitenruimte altijd een verzorgde uitstraling behoudt. Vertrouw op onze expertise voor een groenonderhoudsplan dat past bij uw behoeften en het professionele karakter van uw bedrijf versterkt. Neem vandaag nog contact met ons op voor een groene omgeving die indruk maakt.

MAAK EEN AFSPRAAK

…voor al uw facilitaire behoeften

Welke groendiensten bieden we u aan?

Onze groenonderhoudsdiensten omvatten een breed scala aan activiteiten om uw buitenruimte nieuw leven in te blazen. Onze toegewijde medewerkers staan paraat voor:

 1. Grasmaaien: een goed onderhouden gazon draagt bij aan een verzorgde uitstraling van uw terrein.
 2. Hagensnoeien: het snoeien van hagen zorgt voor een nette, opgeruimde omgeving en bevordert de groei van gezond groen.
 3. Onkruidwieden: effectieve onkruidbestrijding zorgt voor een strakke en professionele uitstraling van uw terrein.
 4. Beplantingsadvies: onze experts bieden advies over geschikte beplanting, passend bij uw omgeving en wensen.
 5. Bomenonderhoud: professioneel onderhoud van bomen voor behoud van gezondheid en veiligheid op uw terrein.
 6. Seizoensgebonden decoraties: verfraai uw buitenruimte met seizoensgebonden bloemen en decoraties.
 7. Milieuvriendelijk beheer: wij streven naar duurzaam groenonderhoud met respect voor het milieu.

Of u nu een bedrijfstuin, park, of een ander buitenterrein beheert, onze groenonderhoudsdiensten zijn ontworpen om een frisse en verzorgde uitstraling te garanderen. Neem contact op voor op maat gemaakte groenoplossingen die aansluiten bij uw specifieke behoeften en wensen.

WAAROM KIEZEN VOOR ONS GROENONDERHOUD?

 1. Vakkundig team: ons team bestaat uit ervaren hoveniers met een passie voor groenonderhoud.
 2. Milieubewuste aanpak: Limas facilities streeft naar milieuvriendelijk groenbeheer met duurzame praktijken en groene oplossingen.
 3. Flexibel onderhoudsschema: wij passen ons aan aan uw behoeften met flexibele onderhoudsschema’s die aansluiten op uw bedrijfsritme.
 4. Complete dienstverlening: naast groenonderhoud bieden we ook andere facilitaire diensten aan, waardoor u één vertrouwde partner heeft voor al uw behoeften.
 5. Esthetische waarde: een goed onderhouden groenomgeving draagt bij aan de esthetische waarde van uw bedrijf en creëert een aangename sfeer.

Vertrouw op Limas facilities voor groenonderhoud dat verder gaat dan simpelweg gras maaien. Wij zetten ons in voor een groene buitenruimte die niet alleen mooi is, maar ook bijdraagt aan een gezonde werkomgeving.

Support & services

Een oplossing voor elk probleem.

Kernwaarden Group Limas

Customise

Ontvang op maat gemaakte facilitaire oplossingen met Group Limas. Onze experts analyseren en vertalen uw unieke behoeften en wensen naar praktische oplossingen. Maak uw omgeving bijzonder met onze op maat gesneden dienstverlening. Ontdek hoe wij uw facilitaire uitdagingen aanpakken.

24/7 support & desk

Ervaar ongeëvenaarde 24/7 ondersteuning met Group Limas. Onze experts analyseren, pakken aan en lossen problemen snel op, dag en nacht, 365 dagen per jaar. Vertrouw op onze toegewijde support om uw uitdagingen in no-time op te lossen.

Supervise

Group Limas superviseert elk Facilityship met toegewijde ondersteuning van onze supportdesk. Onze dienstverlening gaat verder dan implementatie; we waarborgen voortdurende monitoring en bewaking van uw oplossingen. Vertrouw op ons voor uitgebreide en continue supervisie van uw facilitaire behoeften.

Tijdkritisch

Group Limas excelleert in tijdgevoelige opdrachten waar het startmoment, de duur en deadlines cruciaal zijn. Onze vakmensen implementeren altijd duurzame en hoogwaardige oplossingen. Vertrouw op ons voor tijdige en kwalitatieve uitvoering van uw projecten.

Anderen bekeken ook