Glaswas

Wat houdt glasonderhoud in?

Limas facilities biedt gespecialiseerd glasonderhoud aan, waarbij onze Cleaning Service, na afspraak, regelmatig uw ramen, glazen wanden en zelfs zonnepanelen onder handen neemt. Waarom zou u moeten kiezen voor professioneel glasonderhoud?

DE WAARDE VAN GLASONDERHOUD:
  1. Blik op de wereld: ramen zijn als het ware de blik op de wereld voor uw bedrijf. Het is de eerste indruk die uw klanten opvangen. Schone, glanzende ramen geven een uitnodigend en verzorgd imago.
  2. Verlenging levensduur: regelmatig glasonderhoud is niet alleen esthetisch belangrijk, maar draagt ook bij aan de verlenging van de levensduur van het glas. Het voorkomt aantasting door vuil en corrosie.
  3. Optimale lichtinval: schone ramen zorgen voor maximale lichtinval, waardoor uw bedrijfsruimte helder en aangenaam blijft. Dit draagt bij aan een positieve werkomgeving.
  4. Zonnepaneelreiniging: Limas facilities gaat een stap verder en biedt ook reiniging van zonnepanelen aan. Vuil en stof op zonnepanelen verminderen hun efficiëntie; regelmatige reiniging verzekert optimale prestaties

MAAK EEN AFSPRAAK

…voor al uw facilitaire behoeften

waarom limas facilities voor uw glasonderhoud?

  1. Professionele aanpak: onze Cleaning Service werkt professioneel en volgens afspraak. Wij begrijpen dat een glashelder resultaat cruciaal is voor uw bedrijfsimago.
  2. Volledig glasassortiment: of het nu gaat om buitenramen, glazen wanden of zonnepanelen, Limas facilities biedt een allesomvattende glasonderhoudsservice voor uw bedrijf.
  3. Levensduur verlengen: door regelmatig onderhoud zorgen we ervoor dat uw glas langer meegaat, waardoor u kosten bespaart op vervanging.

Kies voor het glasonderhoud van Limas facilities en geef uw bedrijf die heldere, professionele uitstraling die het verdient. Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat en ontdek hoe wij uw bedrijfsomgeving naar een hoger niveau tillen met sprankelend schoon glaswerk. Limas facilities, uw partner voor glasheldere oplossingen.

Support & services

Een oplossing voor elk probleem.

Kernwaarden Group Limas

Customise

Ontvang op maat gemaakte facilitaire oplossingen met Group Limas. Onze experts analyseren en vertalen uw unieke behoeften en wensen naar praktische oplossingen. Maak uw omgeving bijzonder met onze op maat gesneden dienstverlening. Ontdek hoe wij uw facilitaire uitdagingen aanpakken.

24/7 support & desk

Ervaar ongeëvenaarde 24/7 ondersteuning met Group Limas. Onze experts analyseren, pakken aan en lossen problemen snel op, dag en nacht, 365 dagen per jaar. Vertrouw op onze toegewijde support om uw uitdagingen in no-time op te lossen.

Supervise

Group Limas superviseert elk Facilityship met toegewijde ondersteuning van onze supportdesk. Onze dienstverlening gaat verder dan implementatie; we waarborgen voortdurende monitoring en bewaking van uw oplossingen. Vertrouw op ons voor uitgebreide en continue supervisie van uw facilitaire behoeften.

Tijdkritisch

Group Limas excelleert in tijdgevoelige opdrachten waar het startmoment, de duur en deadlines cruciaal zijn. Onze vakmensen implementeren altijd duurzame en hoogwaardige oplossingen. Vertrouw op ons voor tijdige en kwalitatieve uitvoering van uw projecten.

Anderen bekeken ook