Totaalprojecten

EEN ZORGELOZE BOUWERVARING

Bij Limas facilities begrijpen we dat een totaalproject meer is dan de som van zijn delen. Onze uitgebreide dienstverlening omvat een allesomvattende aanpak voor uw bouw- en renovatiebehoeften. Of het nu gaat om het vernieuwen van uw bedrijfspand, kantoorruimte of woning, wij nemen uw zorgen uit handen en zorgen voor een vlotte, gestroomlijnde uitvoering.

MAAK EEN AFSPRAAK

…voor al uw facilitaire behoeften

aannemer antwerpen

Waarom kiezen voor Limas facilities bij uw totaalproject?

  1. Eén aanspreekpunt: Limas facilities fungeert als uw enige aanspreekpunt gedurende het hele project. Wij coördineren alle aspecten en zorgen voor een gestructureerde communicatie.
  2. Uitgebreide expertise: met vakmensen in diverse disciplines, waaronder bouw, renovatie, technische diensten en meer, bieden wij een breed scala aan expertise onder één dak.
  3. Budgetbewaking: samen met u bekijken we wat haalbaar is binnen uw budget. Limas facilities streeft naar transparantie en heldere budgettering.
  4. Garantie op kwaliteit: wij waarborgen niet alleen de oplevering binnen de afgesproken termijn, maar ook de kwaliteit van het eindresultaat met garantie.
  5. Samenwerking met Limas @home: als onderdeel van  Group Limas werken we nauw samen met Limas @home, waardoor we toegang hebben tot ervaren vakmensen voor specifieke projectbehoeften.

Kies voor Limas facilities als uw partner voor totaalprojecten en ervaar een zorgeloze bouwervaring. Wij streven naar een duurzaam, hoogwaardig resultaat dat aansluit bij uw visie en behoeften. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag een offerte aan. Uw totaalproject, onze zorg!

Support & services

Een oplossing voor elk probleem.

Kernwaarden Group Limas

Customise

Ontvang op maat gemaakte facilitaire oplossingen met Group Limas. Onze experts analyseren en vertalen uw unieke behoeften en wensen naar praktische oplossingen. Maak uw omgeving bijzonder met onze op maat gesneden dienstverlening. Ontdek hoe wij uw facilitaire uitdagingen aanpakken.

24/7 support & desk

Ervaar ongeëvenaarde 24/7 ondersteuning met Group Limas. Onze experts analyseren, pakken aan en lossen problemen snel op, dag en nacht, 365 dagen per jaar. Vertrouw op onze toegewijde support om uw uitdagingen in no-time op te lossen.

Supervise

Group Limas superviseert elk Facilityship met toegewijde ondersteuning van onze supportdesk. Onze dienstverlening gaat verder dan implementatie; we waarborgen voortdurende monitoring en bewaking van uw oplossingen. Vertrouw op ons voor uitgebreide en continue supervisie van uw facilitaire behoeften.

Tijdkritisch

Group Limas excelleert in tijdgevoelige opdrachten waar het startmoment, de duur en deadlines cruciaal zijn. Onze vakmensen implementeren altijd duurzame en hoogwaardige oplossingen. Vertrouw op ons voor tijdige en kwalitatieve uitvoering van uw projecten.

Anderen bekeken ook