Housekeeping

Wat houdt housekeeping in?

Housekeeping is een essentieel aspect van hotelmanagement, en bij Limas facilities begrijpen we dat dit meer omvat dan alleen schoonmaak. Onze gespecialiseerde housekeeping unit biedt een uitgebreid scala aan diensten om aan de specifieke behoeften van uw hotel en gasten te voldoen, met een focus op maatwerk, supervisie en overtreffende hygiënenormen.

Wat houdt housekeeping in?

Consulting en coaching.

Onze housekeeping experts staan tot uw dienst voor consultancy en coaching van uw interne housekeeping.

MAAK EEN AFSPRAAK

…voor al uw facilitaire behoeften

Welke diensten bieden we u aan?

Housekeeping as a service

Onze housekeeping services gaan verder dan standaardschoonmaak. Wij bieden een op maat gemaakte aanpak voor elk aspect van uw hotel, waaronder:

 • Schoonmaak hotelkamers (vaste prijs per kamer of in regie)
 • Schoonmaak publieke ruimten
 • Turndownservice
 • Minibar nazicht en aanvulling
 • Kwaliteitscontrole
 • Tapijtreiniging
 • Glasonderhoud
 • Linnenlogistiek
Hotel maintenance

Naast het verzorgen van een naadloze oplossing voor uw housekeeping kan Group Limas ook instaan voor onderhoud, kleine herstellingen en grotere renovaties van uw hotel. Ook frequente onderhoudsnoden kunnen opgenomen worden in de dienstenformule.

Onder hotel maintenance verstaan we:

 • Speciaal onderhoud (opstartpoets bij nieuwbouw of na renovatie)
 • Frequent onderhoud
 • Kleine en grote herstellingen
 • Grotere renovaties
Management as a service

Als u al een interne housekeeping heeft maar behoefte aan begeleiding en sturing, bieden wij Management as a Service. Onze ervaren housekeeping-experts bieden operationele en administratieve begeleiding, inclusief eenvoudige en transparante rapportages. Wij denken graag met u mee om uw interne processen te optimaliseren.

waarom kiezen voor housekeeping services van limas facilities?

 1. Customise en supervise: wij passen onze diensten aan op basis van uw specifieke wensen en houden altijd toezicht om de hoogste kwaliteit te waarborgen.
 2. Uitgebreide diensten: van schoonmaak tot onderhoud en managementbegeleiding, Limas facilities biedt een allesomvattende oplossing voor uw hotel.
 3. Ervaring en expertise: met jarenlange ervaring in de hospitality sector begrijpen wij de unieke behoeften en normen van hotels.

Limas facilities is uw betrouwbare partner voor housekeeping services die verder gaan dan de standaard. Neem vandaag nog contact met ons op voor een op maat gemaakte oplossing die uw hotel naar nieuwe hoogten tilt.

Housekeeping

Een oplossing voor elk probleem.

Kernwaarden Group Limas

Customise

Ontvang op maat gemaakte facilitaire oplossingen met Group Limas. Onze experts analyseren en vertalen uw unieke behoeften en wensen naar praktische oplossingen. Maak uw omgeving bijzonder met onze op maat gesneden dienstverlening. Ontdek hoe wij uw facilitaire uitdagingen aanpakken.

24/7 support & desk

Ervaar ongeëvenaarde 24/7 ondersteuning met Group Limas. Onze experts analyseren, pakken aan en lossen problemen snel op, dag en nacht, 365 dagen per jaar. Vertrouw op onze toegewijde support om uw uitdagingen in no-time op te lossen.

Supervise

Group Limas superviseert elk Facilityship met toegewijde ondersteuning van onze supportdesk. Onze dienstverlening gaat verder dan implementatie; we waarborgen voortdurende monitoring en bewaking van uw oplossingen. Vertrouw op ons voor uitgebreide en continue supervisie van uw facilitaire behoeften.

Tijdkritisch

Group Limas excelleert in tijdgevoelige opdrachten waar het startmoment, de duur en deadlines cruciaal zijn. Onze vakmensen implementeren altijd duurzame en hoogwaardige oplossingen. Vertrouw op ons voor tijdige en kwalitatieve uitvoering van uw projecten.

Anderen bekeken ook