Maintenance services

ONDERHOUDSDIENSTEN VOOR EEN VLEKKELOZE BEDRIJFSOMGEVING

Limas facilities is uw toonaangevende partner als het gaat om uitgebreide onderhoudsdiensten die bijdragen aan de continuïteit en optimalisatie van uw bedrijfsomgeving. Onze Maintenance Services omvatten een breed scala aan oplossingen, gericht op het waarborgen van veiligheid, functionaliteit en een representatieve uitstraling van uw gebouwen en terreinen.

Technische diensten

Bent u op zoek naar 24/7 onderhoudsdiensten voor uw gebouw en terreinen? Onze medewerkers zijn altijd beschikbaar om u te assisteren bij de nodige onderhoudswerken. Contacteer ons voor betrouwbare hulp op elk moment.

Groenonderhoud

Is uw groenruimte toe aan vernieuwing? Onze deskundige medewerkers op het gebied van groenonderhoud staan klaar om u te assisteren. Van grasmaaien tot heggen snoeien en onkruid wieden, wij zorgen voor een frisse uitstraling van uw terrein.

HVAC (heating, ventilation & airconditioning)

Op zoek naar een nieuwe verwarmings- of koelinstallatie, of onderhoud hiervan? Onze deskundige HVAC-medewerkers staan klaar om u hiermee te assisteren. Van installatie tot onderhoud, wij bieden professionele HVAC-oplossingen.

Herstellingen

Ontdekt u een dringend defect dat snel moet worden hersteld? Vertrouw op onze klusjesdienst, beschikbaar 24/7 voor directe assistentie bij al uw herstellingen.

VAKKUNDIGE DIENSTEN

Voor herstellingen, renovaties of het vervaardigen van iets nieuws, hiervoor kan u op ons beroep doen. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in loodgieterij, schilderwerken, schrijnwerken of elektriciteit. 

Anderen bekeken ook