Tapijtreiniging

Wat houdt tapijtreiniging in?

Tapijten zijn vaak de eyecatchers van uw bedrijfsomgeving, maar na verloop van tijd kunnen ze vuil en versleten raken. Bij Limas facilities begrijpen we het belang van een schoon en fris tapijt voor uw bedrijfsimago. Onze schoonmaakexperts zorgen op een professionele wijze voor een volledige zuivering van uw tapijt, waardoor het er weer spiksplinternieuw uitziet.

MAAK EEN AFSPRAAK

…voor al uw facilitaire behoeften

Hoe bepalen we de beste METHODE VOOR tapijtreiniging?

Bij het reinigen van tapijten is het essentieel om de juiste methode te kiezen op basis van het type tapijt. Onze ervaren schoonmakers analyseren grondig het tapijt, rekening houdend met het materiaal, de textuur en de mate van vervuiling.

 Onze Efficiënte Methode: De Sproei-Extractiemethode:

Bij Limas facilities geven we de voorkeur aan de ‘sproei-extractiemethode’, de meest efficiënte manier van tapijtreiniging. Deze methode omvat de volgende stappen:

  1. Voorbehandeling: we behandelen het tapijt met speciale reinigingsmiddelen om hardnekkige vlekken en vuil los te maken.
  2. Oppervlakteschrobben: met een schrobmachine pakken we de bovenste laag van het tapijt aan voor een grondige zuivering.
  3. Sproei-extractie: het tapijt wordt gereinigd met een heetwaterinjectie, waarbij een synthetische pad de losgeweekte delen opneemt.
  4. Snelle droogtijd: de beperkte hoeveelheid water resulteert in een korte droogtijd (ongeveer een half uur), waardoor de ruimte snel weer in gebruik kan worden genomen.

 

Belangrijke overwegingen bij tapijtreiniging:

  • Vooraf zuigen: om zand te verwijderen, wordt het tapijt vooraf met een borstelzuiger gezogen.
  • Dieptereiniging: de sproei-extractiemethode geeft het tapijt een nieuw leven door de waterdruk, temperatuur en vacuümwerking diep in de vezels te benutten.
  • Versneld droogproces: blowers, drogers en soms extra verwarmingsunits worden ingezet om het droogproces te versnellen.

Support & services

Een oplossing voor elk probleem.

DE VOORDELEN VAN TAPIJTREINIGING

  1. Snelheid: tapijtreiniging is een snelle methode, waardoor uw tapijt snel weer in gebruik kan worden genomen.
  2. Kostenefficiënt: door het gebruik van minder dure apparatuur en de korte duur van het proces is tapijtreiniging kostenefficiënt.
  3. Geluidsarm: de sproei-extractiemethode is geluidsarm, waardoor normale bedrijfsactiviteiten tijdens de reiniging kunnen doorgaan.
Kies voor de expertise van Limas facilities om de levensduur van uw tapijt te verlengen en een positieve indruk achter te laten. Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat. Limas facilities, uw partner voor een verfrissende en vernieuwde bedrijfsomgeving.

Anderen bekeken ook