Vakkundige diensten

UW PARTNER VOOR VAKKUNDIGE DIENSTEN

Bij Limas Facilities bieden wij een breed scala aan vakkundige diensten op het gebied van loodgieterij, schilderwerk, schrijnwerk en elektriciteit. Ons ervaren team van specialisten staat klaar om u te helpen met alle soorten projecten, van kleine reparaties tot grootschalige renovaties en nieuwbouwprojecten.

Wij staan 24/7 klaar om u te helpen bij urgenties. Dankzij de flexibele service hoeft u zich geen zorgen te maken.

ONZE VAKKUNDIGE DIENSTEN OMVATTEN:

  • Loodgieterij: onze ervaren loodgieters zijn experts in het oplossen van alle soorten problemen met sanitair, verwarming en gasinstallaties. Of het nu gaat om een lekkende kraan, een verstopte afvoer of een kapotte verwarmingsketel, wij hebben de kennis en vaardigheden om het probleem snel en efficiënt op te lossen.
  • Schilderwerk: onze professionele schilders zijn gespecialiseerd in binnen- en buitenschilderwerk. We werken met hoogwaardige verfproducten en technieken om ervoor te zorgen dat uw verfwerk er jarenlang mooi uit blijft zien.
  • Schrijnwerk: onze ervaren schrijnwerkers zijn gespecialiseerd in het maken en plaatsen van maatwerkmeubels, deuren, ramen, trappen en andere houten constructies.
  • Elektriciteit: onze elektriciens zijn experts in het installeren en onderhouden van elektrische systemen. We zorgen voor een veilige en betrouwbare elektrische installatie.

Naast onze vakkundige diensten bieden we ook ondersteuning via onze servicedesk voor technische vragen, opdrachtstatussen en het totaalbeheer van opdrachten. Onze desk zorgt ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken en u kunt focussen op uw core business. We hebben een ruime expertise en kunnen u altijd ondersteunen, van veelvoorkomende problemen tot minder courante vragen.

Anderen bekeken ook