Schilderwerken

Professionele Schilderwerken bij Limas Facilities

Voor schilderwerken aan uw huis rekent u op een professioneel schildersbedrijf uit Antwerpen. De ervaren schilders van Limas facilities komen graag langs voor het schilderen van uw muren, raamkozijnen, plafonds en meer. Lees verder en ontdek onze uitgebreide service.

MAAK EEN AFSPRAAK

…voor al uw facilitaire behoeften 

Waarom kiezen voor Limas facilities bij schilderwerken?

Als professioneel schildersbedrijf garandeert Limas facilities kwaliteit en snelheid zonder zorgen. Onze vakmensen leveren vakwerk tot in de puntjes. Schilderen hoeft u niet altijd zelf te doen. Ook voor een interessante prijs staan er al vakmensen voor u klaar. Limas facilities biedt schilderwerken aan een hoge kwaliteit en een snelle service. Wilt u het hele huis laten aanpakken, slechts één kamer, de traphal of tuinmuur? Wij zijn het geschikte schildersbedrijf voor u in Antwerpen en omgeving.

Wij zijn een betrouwbare partner voor al uw schilderwerkbehoeften. We werken met hoogwaardige materialen en leveren altijd maatwerk van hoge kwaliteit. U kunt altijd op ons rekenen, van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke installatie.

Bij Limas facilities staat de klant centraal. We luisteren naar uw wensen en behoeften en zorgen ervoor dat u tevreden bent met het eindresultaat. We streven naar 100% klanttevredenheid en doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u een positieve ervaring heeft.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij helpen u graag verder met al uw schilderwerkbehoeften.

Schilderwerken bij BEDRIJVEN/KANTOREN

Allerlei oplossingen voor schilderwerken bij bedrijven.

Binnen & buiten

Een afgeleefde voorgevel? Wij maken er in geen tijd een nieuwe van. Is uw thuisbureau aan opfrissing toe?

Laat dat maar aan ons schildersbedrijf uit Antwerpen over. Keuken, badkamer, slaapkamer of alles in één keer? Begin alvast te dromen, wij zorgen voor de rest.

Kwaliteitsgarantie

Voor schilderwerken geldt er een wettelijke garantie van 10 jaar.

Doen er zich in die tijd problemen voor, dan lossen we dit meteen op. Op ons schildersbedrijf uit Antwerpen kunt u rekenen.

100% zonder zorgen

Een verouderde badkamer, de kleuren in de kinderkamer beu of heeft het toilet een nieuwe verflaag nodig? Onze vakmannen staan voor u klaar.

Maakt u zich geen zorgen over uw meubels en interieur. U trekt de deur dicht en stapt nadien binnen in een nagelnieuw interieur.

Snel & professioneel

Zelfs de kleinste job is vooraf tot in de puntjes gepland. Daarom maken we ons sterk dat we elke klus ruim binnen de gestelde termijn en budget klaren.

Toch wat extra schrijnwerk, elektriciteitsperikelen of pleisterwerk? Wij lossen het onmiddellijk voor u op, met eigen vakmensen. Professioneel en betaalbaar.

Anderen bekeken ook