Skip to content

Industriële reiniging

Wat is een industriële dieptereiniging?

Een dieptereiniging is een grondige en efficiënte reiniging van de verschillende installaties binnen uw bedrijf. Op die manier zorgen we ervoor dat alles weer schoon is en goed functioneert. Omdat elk bedrijf en elke bedrijfsruimte anders is, biedt Group Limas u een aangepaste service bij het uitvoeren van een industriële reiniging. We passen daarbij onze aanpak aan volgens de wensen en noden van uw bedrijf. We doen dieptereinigingen voor:

Een industriële reiniging van uw bedrijfsgebouwen laat u uitvoeren door een expert. Daarom rekent u op de ervaren professionals van Group Limas. Wij bieden een uitgebreide property dienstverlening voor bedrijven. Dit gaat van groenonderhoud tot renovaties en van reinigingen tot herstellingen. Ontdek onze facilitaire dienstverlening.

Wij zorgen voor uw omgeving

Plan een afspraak voor al uw facilitaire behoeften

+32(0)3 298 01 01

Waarom zou u een dieptereiniging laten doen?

Een periodieke industriële reiniging van de verschillende installaties in uw bedrijfsgebouwen is minstens even belangrijk als de schoonmaak van een kantoorruimte. Door uw ventilatiesystemen en sanitair te reinigen zorgt u als werkgever immers voor een propere en gezonde omgeving. Dit maakt werken aangenamer en productiever. Een zorgvuldige dieptereiniging van uw installaties draagt dus bij aan:

Vraag naar uw gepaste oplossing

Neem meteen contact met ons op en vraag naar uw industrieel onderhoud op maat. We bezorgen u graag een gepast voorstel binnen budget als u een offerte aanvraagt via onze site. Bekijk zeker onze andere property services voor bedrijven, zoals onze klusjesdienst die 24/7 voor u paraat staat. U bereikt ons steeds telefonisch op +32(03) 298 01 01.

 

Dieptereiniging

Een oplossing voor elk hardnekking probleem.

Dieptereiniging bij particulieren of bedrijven

Allerlei oplossingen voor particulieren of bedrijven.

Offerte aanvragen?

Vul hier alle velden in, wij contacteren u zo spoedig mogelijk en bezorgen u onze offerte